Multimedijalni projekti

Kolos - nagrada Hrvstake komore inženjera građevinrstvaKolos je nagrada koja se dodjeljuje za izuzetna dostignuća u struci  projektantima, suradnicima ili projektantskim timovima, članovima Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Nagrade su dodijeljene na „Danima ovlaštenih inžeenjera građevinasrtva“. Pogledajte kako je izgledao event i posebna TV emisija o dodjeli nagrada.

Zlatna dionicaMultimedijski je projekt koji se sastoji od izbora najboljih dionica, investicijskih i mirovinskih fondova na hrvatskim tržištima kapitala, eventa na kojem se dodjeljuju nagrade, TV emisije i novinskog priloga o tome. Zlatna se dionica održava 13 godina i prerasla je u jednu od najznačajnijih gospodarskih nagrada u Hrvatskoj. Digimark je zadužen za svu video produkciju.


Zlatna bilancaProjekt je pokrenut u suradnji s FINA-om, kako bi se promovirala njihova poznata TOP 500 rang lista hrvatskih kompanija. Osmišljena je nagrada, organiziran event, napravljena emisija koja je emitirana na HTV-u te urađen poseban prilog u Večernjem listu. Na žalost, projekt ne ide više u ovom obliku…